KE BADMINTON

-IDRÆT OG SOCIALE OPLEVELSER

Trænerteamet

Seniortræner
Magnus Søgaard. Søgaard er i gang med sin 3 sæson. Efter en række sæsoner med et trænerteam bestående af Casper Corfixen og Kasper Klitgaard og efterfølgende Corfix alene på posten som cheftræner har vi de seneste sæsoner haft glæde af Søgaard. Søgaard træner klubbens seniorer, der træner om tirsdagen fra kl. 20.30-22.00. Selv spillede Søgaard tidligere i de højere rækker for Team Fyn Badminton, men har i år valgt at spille for KE.
Holdleder
Holdleder senior varetages af Formand Jacob Augustenborg, der har spillet i klubben siden han var en lille dreng. Jacob har siddet i bestyrelsen de sidste ca. 20 år, senest mange år som formand. Jacob har 8 klubmesterskaber i double sammen med Dennis Mortensen.


Ungdomstrænere
Ditte Brinch Petersen. Ud over sin post som Ungdoms- og Næstformand, har Ditte også en rolle som cheftræner for de mindste ungdomsspillere, der spiller om torsdagen fra kl. 16-17 og kl. 17-18. Ditte har selv spillet i klubben siden hun var en lille pige, og spiller fortsat selv på klubbens seniorhold.
Natasha Elkjær Andersen. Natasha spiller på klubbens seniorhold, og har vundet klubmesterskaber i både single og double. Natasha kom i sin tid til klubben fra Ringe Badminton Club.
Mathias Pedersen. Mathias har tidligere været ungdomstræner i klubben og tager hul på 2 sæson efter come-back som cheftræner for de ældste ungdomsspillere der træner hver torsdag fra kl. 18-19. Mathias har spillet mange år i Krarup-Espe siden han kom til klubben fra Gislev, hvor han både har været spiller, ungdomstræner og formand. Mathias selv spiller på klubbens hold 1, hvor han har mange kampe som 1. HS. Mathias har vundet klubmesterskab både i single og herredouble.
Anders Fauerby Jensen. Anders tager også hul på 2 sæson som cheftræner for de ældste sammen med Mathias. Anders har tidligere spillet i Bøgebjerg og siden mange sæsoner i Krarup-Espe. Anders er også kendt fra klubbens hold 1, hvor han primært gør sig på 1. eller 2. HS samt HD. Han har klubmesterskaber i single.

K/E Badminton

© 2014. Alle rettigheder forbeholdes.