KE BADMINTON

-IDRÆT OG SOCIALE OPLEVELSER

Trænerteamet

Seniortræner
Casper Corfixen. Casper er i gang med sin 5 sæson. Efter 4 år med et trænerteam har vi nu sagt farvel til Kasper Klitgaard og derfor er Corfix alene cheftræner i den nye sæson. Casper træner klubbens seniorer, der træner om tirsdagen fra kl. 20.30-22.00. Selv spiller Corfix i Team Fyn Badminton.
Holdleder
Holdleder senior varetages af Formand Jacob Augustenborg, der har spillet i klubben siden han var en lille dreng. Jacob har siddet i bestyrelsen de sidste 16 år, senest 4½ år som formand. Jacob har 8 klubmesterskaber i double sammen med Dennis Mortensen.


Ungdomstrænere
Ditte Brinch Petersen. Ud over sin post som Ungdoms- og Næstformand, har Ditte også en rolle som cheftræner for de mindste ungdomsspillere, der spiller om torsdagen fra kl. 17-18. Ditte har selv spillet i klubben siden hun var en lille pige, og spiller fortsat selv på klubbens seniorhold.
Natasha Elkjær Andersen. Natasha spiller på klubbens seniorhold, og har vundet klubmesterskaber i både single og double. Natasha kom i sin tid til klubben fra Ringe Badminton Club.
Mathias Pedersen. Mathias tager hul på 2 sæson som cheftræner for de ældste ungdomsspillere der træner hver torsdag fra kl. 18-19. Mathias har spillet mange år i Krarup-Espe siden han kom til klubben fra Gislev, hvor han både har været spiller, ungdomstræner og formand. Mathias selv spiller på klubbens hold 1, hvor han har mange kampe som 1. HS. Mathias har vundet klubmesterskab både i single og herredouble.
Mikkel Andreassen. Mikkel tager også hul på 2 sæson som cheftræner for de ældste sammen med Mathias. Mikkel har også tidligere spillet i Gislev, Hjemly og siden mange sæsoner i Krarup-Espe. Mikkel er også kendt fra klubbens hold 1, hvor han primært gør sig på 1. MD. Han har klubmesterskaber i både single, double og mix.

K/E Badminton

© 2014. Alle rettigheder forbeholdes.