KE BADMINTON

-IDRÆT OG SOCIALE OPLEVELSER

Senior

Vi har i år 2 senior hold.

Serie 1

Et serie 1 hold under Badminton Fyn/DGI Fyn. Målsætningen er en placering midt i tabellen, da det er første år i serie 1 siden vi for år tilbage havde en sæson i rækken. Vi er i den vestfynsk/jyske pulje, med udekampe i Vejle og Horsens som de længste ture.

Der spilles 11 kampe i en holdmatch. 2 mixdoubler, 2 damesingler, 4 herresingler, 1 damedouble og 2 herredoubler. En 7-4 sejr og opefter giver 3 bonuspoint. En 6-5 sejr giver 2 bonus point til vinderen og 1 bonuspoint til taberen. Derudover får man de point svarende til de kampe man vinder. En 10-1 sejr giver altså 10 point + de 3 bonuspoint og så fremdeles.

Der er piger og herre med i denne række.

Senior B Mix DGI

Et Senior B Mix DGI hold.

Der spilles 11 kampe i en holdmatch. 3 mixdoubler, 1 damesingle, 3 herresingler, 3 herredoubler og 1 damedouble. En 7-4 sejr og opefter giver 3 point. En 6-5 sejr giver 2 point til vinderen og 1 point til taberen.

Der er piger og herre med i denne række.

Holdleder Jacob Augustenborg, 23 47 57 90, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

K/E Badminton

© 2014. Alle rettigheder forbeholdes.